20 Αυγούστου 2020 08:30
Οι Rockets προχθές δεν είχαν τον Westbrook, παρόλα αυτά και δίχως αυτόν πολύ καλά τα κατάφεραν. Ντέρμπι περιμέναμε, η εικόνα των Thunder όμως δε μας δικαιώνει.
Πριν το ξεκίνημα των playoffs, πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι θα δώσει πολύ καλά ντέρμπι. Το πρώτο παιχνίδι όμως, ήταν απογοητευτικό, ως προς αυτό που περιμέναμε. Και μπορεί οι Gallinari και Paul να έκαναν τα πάντα για να οδηγήσουν τους Thunder σε ένα θετικό αποτέλεσμα, η «πιτσιρικαρία» της ομάδας όμως, έδειξε την απειρία της από συνθήκη playoffs (ο Alexander είχε μόλις εννιά πόντους με 2/8 εντός πεδιάς).
Να αλλάξουν πολλά απόψε; Οι Adams, Gallinari, Paul θα πιάσουν πάλι καλή απόδοση. Τι θα γίνει όμως με τους άλλους. Όσο κι αν πιέσουν οι «μικροί» των Thunder, βλέπω στο τέλος να το «καθαρίζει» και πάλι ο Harden. Φορτωμένη εμπειρία στις πλάτες και θα τα καταφέρει ακόμα και δίχως Westbrook.
Σχεδόν μοιρασμένο το σετ, ο άσος παίζεται σε τιμές στο 1.75 και θα τον επιλέξουμε.
Η ανάλυση της αναμέτρησης, στη στήλη μου στο foxbet.gr.
Date | Game | Picks | Odds | Bookie | Stake | Score | +/- | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
20-08 (10:30) |
![]() |
Ρόκετς - Θάντερ | Rockets | 1.75 |
![]() |
16.00 | 111-88 | 12 |